Golvläggning

Vackert badrum med rätt detaljer

Stod du också i ditt badrum igår och funderade på vad du skulle kunna göra för att snygga till det och skapa den där friska spa-känslan? Genom att renovera rätt detaljer kan du skapa en helt ny känsla som känns både ny och fräsch.

Badrumsrenovering

Att fixa badrummet kan ge dig den där vackra och Medelhavsdoftande fristaden som du önskat dig. Men tänk på att våtutrymmen är extra känsliga eftersom de utsätts för vatten – därför behöver du anlita en specialist och gå igenom de förändringar du vill göra tillsammans. Det finns flera bra firmor som arbetar med badrumsrenovering och VVS, men Rörfokus Fastigheter AB skiljer sig från mängden med sin breda kompetens och erfarenhet.

Rörfokus är innovativa och ambitiösa. Företaget startades år 2009 med tre anställda och ett stort intresse för badrum och VVS. Så småningom köpte man upp ett värme- och sanitetsbolag och fortsatte sin expansion framåt. För sex år sedan var det dags igen. Ambitiösa Rörfokus köpte upp ett golv- och kakelföretag och blev plötsligt en komplett lösning för kundens alla frågor inom badrum, våtrum och mycket mera. Du kan tryggt diskutera lösningar och installera allt ifrån en toalettstol till avancerade entreprenader.

Att tänka på

Det första du ska tänka på är vilka funktioner du behöver i badrummet, förutom funktionerna styr budgeten också en del. Det som gör en badrumsrenovering, eller uppdatering, dyrare är vilken standard du väljer på inredning som armaturerna, tvättställ, toalettstol och exempelvis bänkskiva och skåp. Hög standard eller lyx kostar mer, men det är inte alltid man behöver betala så mycket eftersom det finns vacker standardinredning för bra priser. Klinkers som du kan matcha med annan inredning du köper är oftast inte så dyrt, om du inte väljer natursten eller marmor. Det kan också vara så att du behöver byta rör eller elledningar, se över tätskikten eller liknande. Här är det svårt att påverka priset, men du kan nyttja ROT-avdraget med avdrag 50 % på arbetskostnaden upp till 50 000 kr per person i hushållet. I det läget kan dessutom den breda kunskapen som specialisterna på Rörfokus har komma till nytta. De kan snabbt se helhetsbilden och ge kostnadseffektiva råd.

Rörfokus olika områden

Har du turen att befinna dig i områdena från Gävle till Stockholm kan du enkelt nyttja de tjänster och produkter som Rörfokus har. Ni kan sätta ihop ett funktionellt och smakfullt badrum tillsammans, behålla det som fungerar i designen och byta ut det som behöver uppdateras.

Rörfokus utför arbeten både till företag och privatkunder. De utför större VVS-entreprenader vid samhällsbyggnader, nybyggnationer, exempelvis sjukhus och skolor samt renoveringar av flerbostadshus. Man har idag över femtio entreprenader under bältet. Det finns också en serviceavdelning för VVS som kan utföra enstaka mindre arbeten. Badrumsrenoveringar är lite av en specialitet, här kan man både renovera, bygga och lägga plattor – sida vid sida utifrån kundens önskemål.

Det finns också mycket snygg inredning i Rörfokus onlinebutik, och enkelt att beställa om du har riktiga mått. Den fysiska butiken ligger i Gävle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *