Golvläggning

Anordna en företagsfest

Oavsett om du jobbar med golvläggning eller är någon annan typ av hantverkare är det alltid trevligt att samla kollegorna och ha en fest. Det behöver nödvändigtvis inte vara en stor och pampig fest, det kan också räcka med en klassisk AW. Oavsett om du planerar ett större eller mindre event kan du i följande text få några tips på hur du anordnar en lyckad företagsfest.

Goda drycker och tilltugg

På fest bör det alltid finnas tillgång till något att äta och dricka. För att du ska slippa åka till Systembolaget kan det vara smidigt att beställa det ni vill ha i dryckesväg från Vinoteket. På Vinoteket hittar du allt från rött vin till vitt vin. Det finns även mousserande och rosévin. De erbjuder även vinlådor vilket kan vara särskilt smidigt för dig som ska köpa vin till flera personer. Ett tips är att köpa flera olika sorters vin så alla kan dricka något som de gillar.

Förutom att drycken är viktig är det minst lika viktigt att ni har något att äta. En del satsar på att bjuda på fulla måltider medan andra vill bjuda på snacks i olika former. Några exempel på snacks är chips och enklare munsbitar.

Golvläggning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *