Golvläggning

Samla lånen och få pengar över till golven

Det är härligt att gå barfota på ett mjukt trägolv och att ha golvvärme i badrummet. Ett fint golv kan verkligen lyfta ett hem. Genom att samla lånen kan du snabbt få pengar över till att renovera och fixa golven.

Samla lånen

Det största problemet med att installera golvvärme eller byta ut ett gammalt plastgolv är att det kostar en slant. För att få mer pengar att använda till ditt hem eller sommarstugan kan du lägga om dina lån, eller samla lånen som det också kallas. Det innebär att du lånar pengar av banken för att betala av alla lånen. Det geniala med att samla lånen är att du går från flera lån med hög ränta till ett enda lån med låg ränta. Du kommer att betala mindre per månad och slipper att en stor del av dina avbetalningar bara är räntekostnader. Du kan alltså bli skuldfri. Pengarna använder du sedan till trevliga saker som att lägga in golvvärme i vardagsrummet eller badrummet. Du kan samla dina lån hos Axo Finans som redan hjälpt många svenskar till bättre ekonomi. Det tar dig bara två minuter att ansöka om lånet och det kostar ingenting.

Ge golven ett nytt liv

Du kommer ganska snabbt se en skillnad på bankkontot: mindre utgifter och mer pengar till dig. När du ska fixa golven kan du finansiera det på två sätt. Du kan spara ihop pengar till själva arbetet eller så tar du ett extra lån när du ändå samlar lånen. Då blir ”golvlånet” en del av det stora lånet som du betalar av på. Utgå från hur snabbt du vill sätta igång och hur stort arbetet är.

Det är roligt att få förnya hemmet. De flesta golv lever ganska tråkiga liv. Vi använder dem hela tiden, men de får inte samma uppmärksamhet som våra väggar och möbler. Trots att fina golv verkligen kan lyfta ett hem. Det lättaste och billigaste är att ge dina nuvarande golv en makeover. Har du trägolv kan du slipa dem. Då blir de lena och fina. Ett platsgolv kan bli fräschare efter en rejäl skrubb.

Vill du verkligen lyxa till hemmet satsar du på fina trägolv och golvvärme. Just nu är det många som stängt av golvvärmen på grund av osäkerheten på energimarknaden, men den kommer att stabilisera sig. När du planerar ditt hem är det smartare att planera långsiktigt och verkligen skapa det hem som du önskar, än att vara orolig för nuet. Det vanligaste är golvvärme i badrummet, men du kan ha golvvärme i hela bostaden. Det är härligt att få sätta fötterna på ett varmt golv efter duschen eller när du är genomkall en vinterdag.

Byt ut plast mot trä

Ett trägolv är alltid ett trägolv. Om det ser lite tråkigt ut kan du måla om eller slipa det och vips ser både rum och golv annorlunda ut. Har du plastgolv som du är riktigt less på är det smart att göra slag i saker och byta ut dem mot brädor eller parkett. Det ser mer inbjudande ut och trägolv är skönare att gå på.

Golvläggning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *