Golvläggning

Hitta en villa att renovera efter din egen smak

Är du sugen på mer utrymme och ett alldeles eget hus med tomt att renovera efter din egen smak? Då kan det faktiskt vara läge att köpa ett hus nu. Idag är det dessutom enklare än någonsin att hitta intressanta objekt. Här kan du läsa om hur du enkelt hittar ditt drömhus.

Hitta en villa till salu

Vet du inte riktigt var du ska börja när du vill hitta villor till salu i ditt område? Ibland kan bostadsmarknaden kännas minst sagt snårig. Då är det bra att det finns sidor som boneo.se till din hjälp. Där sorterar du enkelt fram villor till salu i det område du är intresserad av. Du kan även välja att sortera bostäderna på till exempel pris, byggår och antal rum. På så sätt blir det ännu enklare att hitta just det objekt som passar dig.

Fördelaktigt att köpa bostad nu

Många drar sig för att köpa en villa just nu. Det beror på att elen, maten och bränslet har blivit dyrare. Man är med andra ord osäker på om man kommer att klara kostnaden av ett hus. En bra sak att veta då är att när räntorna går upp så går bostadspriserna ner. Det kan alltså bli tal om ett fyndläge på marknaden. I populära områden som Bromma har villapriserna på senare tid sjunkit riktigt rejält. I mars år 2022 låg snittpriset på ett hus i Bromma på runt 15 000 000 kronor. Idag har snittpriset dykt med hela 4 000 000 kronor och ligger på 11 000 000 kronor. Håller man sig framme så länge bostadspriserna är låga kan man med andra ord köpa sitt drömhus för en mycket lägre kostnad än bara för några månader sedan. Eftersom priserna har gått ned kan man då också få mer pengar över till den renovering som behövs för att skapa sina drömmars hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *