Golvläggning

Förbered försäljningen med flyttstädning och golvläggning

Att flytta är ofta en omständlig och stressig process med mycket att tänka på, inte minst på golvet och städningen. För att minska stressen och arbetsbördan är det därför bra att vända sig till professionella för avlastning.

Gör ett så bra intryck som möjligt

När du ska sälja ditt hus är det viktigt att göra ett så bra intryck som möjligt på visningar. Förutom att anlita flyttstädning är det en bra idé att överväga golvläggning där golvet är slitet. Varför just golvet? Anledningen är enkel och det är att golvet är det första som en potentiell köpare kommer att se på en visning. Golvet utsätts dagligen för slitage från fotsteg, damm, smuts och emellanåt för slitage i form av fuktskador, insektsangrepp och mögel.

Hitta professionell flyttstädning via Qleano

Det bästa sättet att göra dig redo för golvläggningen är att hitta professionell flyttstädning som städar och tömmer huset. Till din hjälp har du plattformen Qleano på https://qleano.se/ som samlar och förmedlar flytt- och städtjänster. Här kan du få hjälp med allt möjligt inom allt som har med städning att göra!

Utbudet av tjänster som du kan få hjälp med är:

  • Flyttstädning.
  • Flytthjälp.
  • Byggstädning.
  • Kontorsstädning.
  • Visningsstädning.
  • Hemstädning.
  • Fönsterputsning.

Garanterar en städning av högsta kvalitet

Eftersom det är så viktigt att städa huset inför en visning, så är det att utan tvekan värt att investera lite extra på städningen för att säkerställa högsta möjligt kvalitet. Qleano har mångårig erfarenhet av branschen och har hittills förmedlat över 40 000 uppdrag i hela Sverige.

Dessutom är Qleano ett bolag som endast jobbar med certifierade och seriösa tjänsteföretag som du kan lita på 100 procent. Det här betyder att bolagen som är ansluta till deras plattform måste ha ett giltigt försäkringsbrev för att få utföra uppdrag. På så sätt kan du som kund känna dig trygg och vara säker på att städningen håller hög kvalitet. Ännu en trygghet är att Qleano även erbjuder hjälp genom hela processen och support i världsklass. Så se till att klicka in på https://qleano.se/ och fyll formuläret för att få en kostnadsfri offert inom en minut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *